Het verteltheater brengt voorstellingen voor kinderen, gezinnen of volwassenen waarin historie, verhaal, beelden en soms ook muziek samensmelten.

De verhalen worden door Marian Hartelo en Martijn van Eijk met eenvoudige middelen gebracht. De kracht zit ‘m in de wijze van vertellen en kleinigheden die de luisteraars en toeschouwers meenemen naar andere tijden. Grote decors, licht- en klankshows zijn niet nodig. Wij vertellen verhalen zoals dat al eeuwen wordt gedaan: krachtig, overtuigend en eenvoudig!

Vertellen kunt u bestellen

Wij kunnen uw evenement, congres, vergadering, cursus, studiedag, familie uitje of feest opfleuren met vertellingen. ‘Albrecht, een Nederlandse jongen in dienst van Napoleon’, ‘De Ridder en de arreslee’ zijn twee voorbeelden van onze vaste voorstellingen die we op iedere locatie kunnen vertellen.

U vraagt en wij vertellen

De vertellers van Marieke Soetebier kunt u ook uitnodigen. De verhalen worden dan aangepast aan uw wens/ gelegenheid. In het historisch verhaal kunnen wij bijvoorbeeld een persoon uit uw gezelschap een rol laten spelen of het verhaal op de locatie laten afspelen. Of u kunt uw eigen boodschap in ons verhaal op laten nemen.

Wij bedenken en vertellen

Oude verhalen en legendes bewerken wij tot verhalen die door onze twee vertellers worden uitgespeeld. Op iedere locatie kunnen deze worden verteld. Een voorbeeld hiervan zijn de verhalenvertellers die u kunt treffen op de Veluwezoom. Voor meer informatie klik hier.

Of u nou een verhaal bestelt of vraag, het verteltheater van Marieke Soetebier is anders dan anders! Wij zoeken bij ieder verhaal de interactie met het publiek en betrekken letterlijk toehoorders bij de personages in onze verhalen.