Samenwerking was en is erg belangrijk in onze maatschappij. 

Vaak was dit van levensbelang, tegenwoordig hebben deze belangen hele andere doelen; plezier, saamhorigheid, efficiëntie. Kortom een betere interne en daarmee ook externe communicatie.

Tijdens onze programma’s is “”authentieke communicatie”” het steekwoord. Hoe authentiek ben jij in je communicatie naar jezelf en anderen? Wij laten je zien en ervaren hoe jij het antwoord op deze vraag kunt vinden. En natuurlijk wat de gevolgen zijn van deze nieuwe kennis.

Zo zou het maar zo kunnen zijn dat je tijdens het maken van vuur met een vuurslag en vuursteen niet alleen de vonk laat slaan in je tondel, maar ook in geheel nieuwe inzichten die tot dan toe buiten jouw eigen referentiekaders lagen.

Kortom: tijdens uitjes en teambuildingprogramma’s met Marieke Soetebier verleg je je grenzen en leer je op een geheel nieuwe wijze kijken naar de wereld om je heen…………en oh ja, niet te vergeten BELEEF JE ER HEEL VEEL PLEZIER AAN!