Spannende historische wandeling

Het gebied tussen de IJssel en Veluwe kent een rijk historisch verleden. In de gemeente Rheden bevinden zich schitterende historische panden en bossen. Wij vertellen het verhaal erachter. Het verhaal van het gebied, van de mensen die er woonden en wat ze meemaakten.

Tussen zonsopgang en zonsondergang kun je iemand ontmoeten uit een tijdsperiode, lang, lang geleden. De persoon neemt je mee naar zijn leefwereld tijdens een ongeveer 1,5 uur durende wandeling. Hij vertelt zijn verhaal en even waan je je op de Veluwezoom in een ver verleden.

Marieke Soetebier neemt je mee naar drie belangrijke perioden uit dit verleden. Maak in levende lijve kennis met de Middeleeuwer, Napoleontisch soldaat of pensiongast uit de 19e eeuw. Klik hiernaast op de betreffende tijd voor meer informatie. Je kunt onze personages minstens 1 week vooraf boeken via onze contactgegevens.

Wij vragen voor iedere wandeling/ personage een vergoeding van € 150,-. Maximaal 20 personen kunnen per keer deelnemen. Nadat het bedrag door ons is ontvangen, sturen wij een bevestiging met informatie waar en wanneer je wordt verwacht. Alle verhalen zijn geschikt voor grote en kleine luisteraars.