Drijvende krachten achter Marieke Soetebier zijn Marian Hartelo en Martijn van Eijk.

Marian

”Mensen hebben alle bronnen om succesvol te zijn. Er zijn geen improductieve mensen, alleen improductieve stemmingen”

In een gezin met reeds één dochter, op 14 december 1965, geboren in Nijmegen. Doorzetten, actief aan idealen werken en jezelf ontwikkelen zijn belangrijke ingrediėnten in het opgroeien geweest. Ruim 20 jaar heeft zij ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en het welzijnswerk. Zij heeft binnen deze branches vele succesvolle en innovatieve projecten geleid. Marian traint sinds 1998 zowel uitvoerders als managers van grote en kleine organisaties en bedrijven. In- en externe communicatie is haar specialiteit.

In 2006 heeft zij een aanvullende opleiding gevolgd om verdieping te geven aan haar trainingsvaardigheden. Marian is Certified Master Practitioner of NLP, Certified Master Practitioner of Time Line Therapy™ en Certified Master Hypnotist.

In 2003 kwam Marian in aanraking met re-enacment en heeft geschiedenis nog nooit zó leuk gevonden. Haar zakelijke kwaliteiten zorgden er al snel voor dat al haar kwaliteiten en liefde voor geschiedenis vanaf 2004 samen kwamen in Marieke Soetebier.

Martijn

“The meaning of the communication is the response you get.”

Martijn werd op 30 november 1972 in Ede geboren. Als jongste van vier zonen heeft hij goed leren kijken naar hoe anderen denken en doen. Tijdens het opgroeien kwam het verwezenlijken van eigen dromen centraal te staan. Het aangaan van uitdagingen en verleggen van persoonlijke grenzen brengen Martijn grote voldoening en veel energie. Martijn heeft ruime ervaring opgedaan in de dienstverlenende sector als fotograaf, duikinstructeur en in het trainen op communicatie, sales en teambuilidng.

Martijn is Certified Master Practitioner of NLP, Certified Master Practitioner of Time Line Therapy™ en Certified Master Hypnotist.

De liefde voor het beleven van historie is bij Martijn in 1995 ontstaan. Re-enacment, letterlijk het (be)leven van levende geschiedenis werd zijn passie. Sinds 2004 zijn deze passie en zijn professionele vaardigheden verenigd in Marieke Soetebier.

Hier komen het beleven van geschiedenis en communicatie samen.

Minstens zo belangrijk voor Marieke Soetebier is de groep van 15 tot 20 personen met een gezonde afwijking, namelijk die voor levende geschiedenis. Afhankelijk van de omvang van de opdracht en training nemen zij met veel liefde voor geschiedenis, deskundigheid en grote inzet deel. U zult ze zeker tegenkomen!