Mamma, dat paard heeft dezelfde schoenen aan als ik!

Paarden met kleine kindervoetjes staan vol ongeduld te trappelen om het parcours af te leggen. De trompet wordt geblazen en daar gaan ze! Vol enthousiasme draven de paardjes en leggen verschillende beproevingen af zoals: ringsteken, een aanval op het kasteel en natuurlijk een aanval op het ronddraaiende schild waarbij ze moeten uitkijken de zak niet tegen het gehelmde hoofd te krijgen. Een geweldige ervaring voor de jongste bezoekers van een Middeleeuws evenement maar ook voor de toeschouwers langs de kant. Zowel de paarden als het houtwerk zijn prachtig uitgevoerd. Ook de afzetting is in stijl. Voor de veiligheid en het welzijn van de kinderen is deze act alleen op een egale en schone ondergrond (bij voorkeur grasveld) inzetbaar. (minimaal 12 x 5 meter)